2009.
06. 13.

Újabb nagyszerű tűzoltó siker

A május közepén megrendezett körzeti tűzoltóverseny után immár a megyei versenyen kellett helytállni községünk önkénteseinek. Ezen a megmérettetésen már az egyes körzetek legjobb csapatai vesznek részt, így különösen értékes az itteni jó szereplés.

A Magyarlaki Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai ezúttal sem okoztak csalódást, akárcsak Rönökön, Táplánszentkereszten is bizonyították tudásukat, rátermettségüket.

A 40 tűzoltó csapat részvételével megrendezett megyei döntőn Gépjármű Fecskendő Szerelés kategóriában 1. helyezést szereztek.

Ezzel azt is bizonyították, hogy minden kategóriában a legjobbak között kell számolni velük, hiszen a körzeti versenyen két másik tűzoltó-versenyszámban voltak dobogón, a megyei versenyen pedig már adminisztratív akadályok sem gátolták az első helyezésért járó szép serleg átvételét.

Az egész község nevében gratulálunk, és igazán büszkék vagyunk erre a nagyszerű teljesítményre.

A csapat tagjai, akik ezt az eredményt elérték:

Dancsecs Imre tűzoltó parancsnok, Horváth András, Krajczár Zsolt, Kukor Gergely, Láng Gábor, Mihalik Tibor, Monek Dávid, Tóth Ákos, és Tóth Béla, aki a felkészítésben vállalt kiemelkedő szerepet.

© 2019 Magyarlak Község Ökormányzata
Weblapkészítés: OnceMedia