2008.
08. 31.

Magyarlak – Szőce 3 – 2

Ezúttal hasonló játékerőt képviselő csapat látogatott Magyarlakra. Szőce csapata az első két fordulóban két vereséget könyvelhetett el, így mindenképpen a javítás szándékával futhattak ki a vendégek. Akárcsak a hazaiak, hiszen az elmúlt fordulóban igencsak nagy zakót kaptak Szalafő csapatától, ráadásul hazai pályán.

Ma viszont az első félidőben megszerzett két gólos előny elégségesnek bizonyult a mérkőzés megnyeréséhez.

A vendégek előnyét 11-esből egyenlítettük ki, majd nem telt el két perc sem, már a vezetés is a kezünkben volt, a mai napon rendkívül agilisen futtballozó Racker Tamás jóvoltából. Ő szerezte – kis szerencsével a vendégek kapusa jóvoltából – a harmadik gólunkat is még a szünet előtt.

A második félidőben inkább a vendégek akarata érvényesült, erőinket a védekezésre fordítva azonban csak 11-esből sikerült bevenniük Mesics „Hosszú” Laci hálóját. Az alkalmi portás végig megbízhatóan őrizte a kaput, igaz, hogy az új összetételben felálló védősorunk is jól teljesített.

A mérkőzés vége felé fokozódó szőcei rohamokat is magabiztosan szűrte a biztos lábakon álló védelem, a lefújást jelző sípszó mindazonáltal megváltásként érkezett mind a hazai játékosok, mind az izgalmakat jól tűrő nézők számára.

Folytatásnak összességében megfelelt a játék, látszik előrelépés mind fegyelmezettségben, szervezettségben, mind az összjátékban. Reméljük, ahogy egyre összeszokottabbá válik majd a társaság, még jobb produkcióra leszünk képesek.

Részletes tudósítás a mérkőzésről megtekinthető a Magyarlaki Sportkör (Foci) linkre kattintva.

© 2024 Magyarlak Község Ökormányzata
Weblapkészítés: OnceMedia