2009.
09. 06.

Nyári rendezvények Magyarlakon – Képgalériák

Kispályás foci 2009

Július 11.-én rendezte meg a Magyarlaki Sportkör a hagyományos nyári kispályás kupát. Bár az idöjárás miatt vizes, sáros talajon küzdöttek a csapatok, így is rekordszámú nevezö és szépszámú érdeklödö vett részt a rendezvényen. Húsz csapat szállt harcba a gyönyörü díjakért, ifjusági, nöi és felnött férfi kategóriákban.

Minden zavaró körülmény ellenére az utóbbi évek legsikeresebb sport-rendezvényeként emlékezhetünk erre a szép napra, köszönet a szervezöknek.

Képek az ádáz csatákról, a díjakról és a körítésröl megtekinthetök a Képgalériában.

—————————————————————

Falunap 2009

Augusztus 15.-én került megrendezésre az idei Falunap. Számos ismétlödö és új programmal örvendeztette meg községünk lakóit a rengeteg fellépö, közremüködö. A hagyományos fözöverseny ezúttal is sok résztvevöt vonzott, ennél is nagyobb érdeklödés övezte a cukrászsütemények vetélkedését.

Mind a gyerekek, mind a felnöttek megtalálták a maguknak való szórakozási lehetöséget, a fellépök pedig igazán kitettek magukért, már a tavalyi müsor is magas színvonalú volt, az idei még azon is túltett. Köszönhetö ez a meghívott vendégeknek, valamint a szívünknek leginkább kedves magyarlaki elöadóknak. Már most várjuk a jövö évi kavalkádot.

A szép napot felidézö képek megtekinthetök a Képgalériában.

© 2019 Magyarlak Község Ökormányzata
Weblapkészítés: OnceMedia