2008.
08. 21.

Magyarlaki Sportkör

Megkezdődött a megyei III. osztályban is az őszi bajnoki szezon. Magyarlak első mérkőzése a házigazda Őrimagyarósd kérésére halasztásra került, várhatóan a nemzeti ünnepünkön, október 23.-án mérkőzik a két csapat.

A Magyar Kupában viszont már két fordulón is túl vagyunk: az első fordulóbeli döntetlen továbbjutást jelentett Magyarlak számára a felsőbb osztályú Szarvaskend ellenében, az augusztus 20.-án lejátszott második fordulóbeli mérkőzésen viszont a szintén magasabb osztályban szereplő Szentgotthárd csapata nyert nagy küzdelem után és szépszámú nézőközönség előtt. A jelentősen megújult játékosállományú hazai csapat kétgólos hátrányból még egyenlített, de a vendégek 3. gólja utáni kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Ekkor sem adták fel a fiúk, de csak néhány kisebb helyzetig jutottak el, míg az utolsó percben lőtt vendéggól végleg eldöntötte a mérkőzést.

Folytatás a bajnokságban, remélhetőleg jó teljesítményt nyújtva.

A 2008-2009-es bajnokság teljes sorsolása, illetve az egyes mérkőzésekről szóló tudósítások olvashatók lesznek a Sportélet – Magyarlaki Sportkör (Foci) címen.

© 2020 Magyarlak Község Ökormányzata
Weblapkészítés: OnceMedia